نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای همکاری با رسانه‌های معاند

۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای همکاری با رسانه‌های معاند یک حقوقدان با اشاره به تصویب اولیه طرح "تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی" گفت: در این طرح ۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای ارسال‌کنندگان تصاویر به شبکه‌های معاند در شرایط جنگی در نظر گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۱۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 04
کد خبر: ۲۸۲۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی تصویب اولیه طرح "تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی"در جلسه علنی دوم تیرماه 1404 مجلس شورای اسلامی، مجازات سنگینی برای ارسال فیلم و تصاویر به رسانه‌های معاند یا بیگانه در نظر گرفته شده است. این طرح هنوز به قانون تبدیل نشده و نیازمند تأیید شورای نگهبان است.

وحید سلطانی پاجی، حقوقدان و جرم‌شناس، درباره مفاد این طرح اظهار کرد: بر اساس این طرح، ارسال فیلم و تصاویر به شبکه‌های معاند یا بیگانه که در صورت انتشار، نوعاً موجب تضعیف روحیه عمومی، ایجاد تفرقه یا خدشه به امنیت ملی شود، مشمول مجازات بیش از دو تا پنج سال حبس تعزیری و انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی خواهد بود.

وی افزود: در این طرح به تشدید مجازات در زمان جنگ یا شرایط امنیتی و نظامی اشاره شده است که تشخیص آن با شورای‌عالی امنیت ملی است. در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از 15 تا 25 سال می‌شود.

این جرم‌شناس تصریح کرد: بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.

سلطانی پاجی ادامه داد: در صورتی که این طرح با همین مواد به تصویب نهایی برسد، افرادی که در جنگ اخیر مرتکب ارسال تصاویر یا اخبار کذب به شبکه‌های بیگانه شده‌اند، پس از شناسایی، تحت اقدامات و رسیدگی‌های قضایی قرار خواهند گرفت؛ مگر آنکه ظرف سه روز پس از لازم‌الاجرا شدن قانون، خود و همکاران‌شان را به مقامات ذی‌صلاح معرفی کنند.

وی خاطرنشان کرد: طبق مفاد طرح، چنانچه فرد ارسال‌کننده تصاویر از کارکنان دولت، نهادهای عمومی یا انقلابی باشد، در صورت محکومیت قطعی، رابطه استخدامی او با دولت قطع خواهد شد و با محرومیت دائم از اشتغال در دستگاه‌های دولتی مواجه خواهد شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار